Η συμβολική κίνηση του Χριστοφή στην κερκίδα της Ανόρθωσης

Στον πάγκο βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή για το παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στη Δόξα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κυρία, έκανε δικό της τον Κύπριο διεθνή εξτρέμ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ενώ λίγες ώρες αργότερα προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίχτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Ανόρθωση-Δόξα

Ο Δημήτρης Χριστοφή, κατά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο μετά την προθέρμανσή τους χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Ανόρθωσης, ανταποδίδοντας και αυτός με τον ίδιο τρόπο το ζεστό χειροκρότημα. 

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στην κάμερα της cablenet, όπου αναφέρθηκε στον Δημήτρη Χριστοφή και την κατάστασή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μπορεί ακόμη και για ενδεκάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με δυο αλλαγές απέναντι στη Δόξα ο Τιμούρ-Πάγκο ο Χριστοφή

Αναλυτικά: 

«Ο προπονητής ήθελε στην ομάδα ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και που μπορούν να βοηθήσουν. Έφυγαν οι Κοφί και Σαντίκ, αυτοί που θεώρησε ο προπονητής ότι δεν πρόσφεραν. Προσθέσαμε λύσεις εκεί που θεωρούσε ο προπονητής ότι χρειαζόταν επιπλέον ενίσχυση. Ο κόσμος πιθανόν να ήθελε τέσσερις μεταγραφές, αλλά οι ομάδες δεν λειτουργούν έτσι. Ανανίτζε και Χριστοφή μπορούν να παίξουν σε όλες τις θέσεις μπροστά. Θα χρειαστούν όλοι στον μαραθώνιο, είναι αυτοί που μας κρατούν στην πρώτη θέση. Έχουμε και Μαργκάσα και Οκριασβίλι τραυματίες, υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια του Τιμούρ. Ο Ανανίτζε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μερικά λεπτά, δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Χριστοφή ήταν έτοιμος ακόμα και για την εντεκάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι
Αλλαγή διαιτητή στο Δασάκι, λόγω τραυματισμού