Τι ισχύει με το φύλλο αγώνος του Πάφος FC-Απόλλων

Το πολυσυζητημένο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Πάφος FC, το οποίο άρχισε και δεν τελείωσε, θα λάβει χώρα καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ερχόμενη Τετάρτη (12/02). Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν επιτακτικά τους βαθμούς, για τους δικούς τους λόγους, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στις 21/12/2019 άρχισε κανονικά και διακόπηκε στο δεύτερο λεπτό από τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου, λόγω τεράστιου προβλήματος στους προβολείς του σταδίου. Ως εκ τούτου, ισχύει το ίδιο φύλλο αγώνος για τον αγώνα της Τετάρτης, αφού αυτό ορίζει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οποιεσδήποτε αλλαγές επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν οι δύο προπονητές στις βασικές τους ενδεκάδες, τότε αυτές θα μετρήσουν και για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Πχ, αν γίνουν από τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των δύο ομάδων, τότε οι Τόσακ και Αυγουστή δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσουν αλλαγή, λόγω τραυματισμού ή τακτικής.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε εκείνο το παιχνίδι με τους Μολ, Αντωνιάδη, Σελίμοβιτς, Σακέτι, Πίττα, Πέδρο, Αγκίρε, Γιαννιώτα, Σαλάϊ, Παπουλή και Σαρντινέρο. Στον πάγκο βρίσκονταν οι Δημητρίου, Γιούστε, Περέιρα, Φλουρής, Χαραλάμπους, Ανδρέου, Τσολάκης και Βασιλείου. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα της Λεμεσού είναι ο Σαλάϊ, ο οποίος υποφέρει από ίωση και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην ΕΝΠ.

Από πλευράς της Πάφου, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς οι πολλοί τραυματισμοί και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ καθιστούν πολύ δύσκολο το έργο του Κάμερον Τόσακ, ως προς τον καταρτισμό της δικής του ενδεκάδας.

Σίγουρα εκτός για την παφιακή ομάδα είναι οι Πάντσεον και Άλεξ Κωνσταντίνου, ενώ οι Καμπράλ και Γουίλιαμς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, λόγω τραυματισμού.

Η Πάφος FC ξεκίνησε τον αγώνα με τους Πέτρου, Αντωνίου, Γουίλιαμς, Σιρόκ, Πανός, Μπεσάρα, Φιλιώτης, Αραγιούρι, Βα, Πάντσεον και Καμπράλ. Στον πάγκο βρίσκονταν οι Ρέινολτς, Κωνσταντίνου, Γκοντάρντ, Λαφράνς, Ολιβέρο και Λελιούκιν.

Εξυπακούεται πως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των δύο ομάδων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών