Η ιδανική αρχή στο απαιτητικό πρόγραμμα του Απόλλωνα

Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ για τον Απόλλωνα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από όλους ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θέλουν να ανακάμψουν άμεσα.

Ο σημερινός (12/02) αγώνας κόντρα στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι πολύ σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία των γαλάζιων της Λεμεσού. Είναι η αρχή ενός πολύ δύσκολου προγράμματος για τη λεμεσιανή ομάδα, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τη μοίρα της, στη συνέχεια της σεζόν.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα αγωνιστεί με Πάφος FC εκτός, με ΑΠΟΕΛ εκτός, με Δόξα εντός και με Νέα Σαλαμίνα εκτός για το πρωτάθλημα, μέχρι τη λήξη της πρώτης φάσης. Ενδιάμεσα, είναι και τα δύο παιχνίδια με τον Εθνικό Άχνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Είναι ασφαλώς ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να παρουσιάζονται έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να πάρουν το ζητούμενο. Η ήττα από την ΕΝΠ πλήγωσε το γοήτρο και ήταν ένα πολύ μεγάλο πισωγύρισμα στη προσπάθεια για εκπλήρωση των στόχων.

Λόγω των ιδιομορφιών του σημερινού (12/02) αγώνα στην Πάφο, οποιεσδήποτε αλλαγές επιχειρήσει ο Σωφρόνης Αυγουστή στο αρχικό του σχήμα, τότε αυτές θα μετρήσουν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στα θετικά για τον Κύπριο τεχνικό, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν στο αρχικό σχήμα όταν το παιχνίδι διακόπηκε, θα είναι διαθέσιμοι.

Ως εκ τούτου, το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Αυγουστή. Το ευκταίο θα ήταν να γίνει μια ιδανική αρχή στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ώστε να αρχίσει μια τελευταία αντεπίθεση προς τα πάνω…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε την μεταγραφή Γιοβετιτς η Ομόνοια
Σοκ με Γούλερι στην Ανόρθωση-Μπαίνει χειρουργείο και χάνει τη χρονιά
Επίσημα στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου ο Σοφρώνης Αυγουστή
Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη