Νεκρός σε λίμνη αίματος βρέθηκε 37χρονος-Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για νεκρό άνδρα σε υποστατικό στην Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία λήφθηκε το πρωί από τον αδελφό του θύματος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε υποστατικό που διαμένει, δίπλα από φάρμα, στην περιοχή Ποταμιά.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για εξετάσεις, έπειτα από τις οποίες διαφάνηκε πως το θύμα, που βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο δωμάτιο του, ήταν ηλικίας 37 ετών, από την Πολωνία.
Στο σημείο για εξετάσεις κλήθηκαν και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. 
 
Όπως διαφάνηκε από την εξέταση τους σορού, εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο θάνατος του 37χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια. 
Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θανάτου του, θα διακριβωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. 
 
Φωτογραφίες από την σκηνή
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»