«Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω τι άλλαξα, είμαστε ΑΠΟΕΛ»

Χαρούμενος από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, αλλά προσγειωμένος στην πραγματικότητα εμφανίστηκε με το πέρας του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στη διάσκεψη Τύπου. 

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε πολύ καλά ότι αν δεν φέρναμε καλό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν τους κερδίσαμε και ήταν καλός λόγος να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες μας. Δώσαμε χώρο στον Απόλλωνα γιατί ξέρουμε πόσο καλός είναι στο τρανζίσιον.

Το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, είχαμε όμως πολλές φάσεις για να κάνουμε το 2-1. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Δεν βελτιωθήκαμε αμέσως. Έχουμε πολύ δουλεία, πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε όμως την ποιότητα και μέσα σ’ αυτές τις δυσκολίες να βγάλουμε τον καλό εαυτό τους. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα κερδίσεις τα παιχνίδια. Αν δεν τρέξεις, να παλέψεις και να κυνηγήσεις δεν πρόκειται να κερδίσεις. Να μη λέμε μεγάλα λόγια. Συγχαρητήρια και τον Απόλλωνα, θα είναι και αυτοί πολύ ανταγωνιστικοί και κάνουν εκπληκτική δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν εκπληκτική η νοοτροπία τους μετά το 1-1. Είχανε θετικότητα και βοήθησαν τους παίκτες να αντιδράσουν. Τους θέλουμε την Πέμπτη κοντά μας».

«Εκτός της ψυχολογία, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κρατήσαμε τις θέσεις μας. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω άλλαξα αυτό και εκείνο. Πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτό και τη μπορεί να κάνουν. Είμαστε στον ΑΠΟΕΛ θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλά».

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό