ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε η ομάδα του και διάλυσε ταξί

Έξω από το «Σαρδινέρο» και πριν από τον αγώνα της Ράθινγκ Σανταντέρ με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την δεύτερη κατηγορία, οπαδός των γηπεδούχων τα έβαλε με ταξιτζή και την... πλήρωσαν τα αυτοκίνητα και των δύο.

Η Σανταντέρ παλεύει για να επιστρέψει στην La Liga μετά από οκτώ χρόνια. Πέρυσι, η Ράθινγκ κατάφερε να επιστρέψει από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία, όπου φέτος όμως είναι ουραγός και παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η κακή πορεία της ομάδας φαίνεται πως έχει... εξοργίσει τους φιλάθλους της, αν λάβουμε υπόψη τον επικό καυγά ενός εξ' αυτών με έναν ταξιτζή, έξω από το γήπεδο «Σαρδινέρο» και πριν από τον αγώνα με την Σπόρτινγκ Χιχόν, στον οποίο η Σανταντέρ ηττήθηκε με 2-0. Θαυμάστε και... τρομάξτε!

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Μούντρικ αντιμετωπίζει μέχρι και τετραετή αποκλεισμό λόγω απαγορευμένης ουσίας
Συμφώνησε με Τζάκα η Μίλαν και περιμένει τη Λεβερκούζεν
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Πρεμιέρα με τριάρα για τη Ρίβερ Πλέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Νότιγχαμ πιέζει τη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα-Tο ποσό που ζητούν οι Reds
Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς