ΒΙΝΤΕΟ: Το «πράσινο» πάρτι επί του ΠΑΟΚ και η ομιλία του Δώνη

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μίλησε στους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης στα αποδυτήρια έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

«Πρώτη φορά είμαι τόσο χαρούμενος. Όχι για ένα αποτέλεσμα, αλλά γιατί πέρα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε, ήταν πολύ μεγάλη η πίστη και το θέλω ήταν τεράστιο. Το μυστικό σε αυτό, για όλους είναι πως μέσα από τη δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στα όρια μας και μπορούμε να το ξεπεράσουμε», φαίνεται να λέει αρχικά.

Στη συνέχεια έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει του ματς Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς. «Τρέξατε πάρα πολύ. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε μέχρι να φτάσει το παιχνίδι της τετάρτης, που είναι διαφορετικό, κρίνονται πάρα πολλά πράγματα, σήμερα δεν κρινόταν τίποτα. Πρέπει να είμαστε γεμάτοι ενέργεια. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τρεις μέρες μέχρι το ματς με τον καλύτερο τρόπο και όχι με τρόπο που θα κάνει χειρότερη τη δουλειά μας. Καλή ξεκούραση».

Δείτε τα πλάνα από την παρακάμερα του Παναθηναϊκού και την ομιλία του Γιώργου Δώνη στα αποδυτήρια:
 

Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ