Ποδοσφαιριστής οργάνωσε ταξίδι παράνομων μεταναστών

Ο 23χρονος Μαροκινός Γιασίν Μαγιού παραδέχθηκε ότι το έκανε για να εξασφαλίσει το μέλλον του, αν και εντέλει απέτυχε.

Απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Μαροκινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του, αποκάλυψε η εφημερίδα «Al Sabah», χωρίς να ορίζει χρονικά πότε έλαβαν χώρα τα γεγονότα.

Ο 23χρονος Γιασίν Μαγιού, μέσος της ομάδας RS Μπερκάν (πρώτης κατηγορίας, δεύτερη στο πρωτάθλημα και έναν βαθμό πίσω από την Γουιντάντ Καζαμπλάνκα), οργάνωσε ένα (αποτυχημένο) ταξίδι 18 παράνομων μεταναστών με προορισμό τις ευρωπαϊκές ακτές.

Ο ίδιος, ο οποίος έφτασε να αποτελέσει μέλος της ολυμπιακής ομάδας της χώρας του, παραδέχεται σε μαγνητοφωνημένη συνομιλία ότι, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται εδώ και έξι χρόνια στην ομάδα, είχε πολλές στερήσεις και το μόνο που έκανε ήταν να ψάχνει τρόπους (;) για να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Ο Μαγιού συντόνισε την αγορά ενός σκάφους μέσω των χρημάτων που έδωσαν οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έπρεπε να καταβάλουν έκαστος από 30 χιλιάδες ντιρχάμς (περί τα 2.800 ευρώ) για την αγορά του σκάφους και τα καύσιμα, με τον ποδοσφαιριστή να δωροδοκεί τις τοπικές Αρχές για να μην σταματήσουν την βάρκα.

Ο 23χρονος εξηγεί στην καταγεγραμμένη συνομιλία ότι η συνοριακή ακτοφυλακή του Μαρόκου δεν επέτρεψε να φύγει η βάρκα λόγω της κακοκαιρίας, αλλά δεν προχώρησε στην κατάσχεσή της. Μετά την αποτυχημένη απόπειρά του, ο Μαγιού πούλησε την βάρκα, η οποία βρίσκονταν στο όνομά του.

Αυτή η ενέργεια προκάλεσε την αντίδραση όσων είχαν πληρώσει και απαιτούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, με αποτέλεσμα η ιστορία να διαρρεύσει στον Τύπο και να φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Μαγιού, ο οποίος βρίσκεται αυτή την εποχή στην Γαλλία, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως έφυγε από την χώρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα
Tα δεδομένα για τα εισιτήρια του Champions League στην Premier League
Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ