Έφτασε στη Λάρνακα το πλοιάριο με τους μετανάστες

Έφτασε στα παράλια της Λάρνακας το πλοιάριο με τους 80 μετανάστες, λίγα λεπτά μετά τη 1:00 το μεσημέρι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το σκάφος μήκους 10 – 12 μέτρων εντοπίστηκε από το παράκτιο σύστημα ραδιο-επισήμανσης της Λιμενικής Αστυνομίας να πλέει περίπου 20 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.
 
Στο σκάφος φαίνεται να επιβαίνουν περίπου 80 άτυποι μετανάστες και στη περιοχή έσπευσε η άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας η οποία το συνόδευσε στο λιμάνι της Λάρνακας.
 
Το σκάφος που έφτασε γύρω στη μία το μεσημέρι στο λιμάνι, υποδέχθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η Υπηρεσία Ασύλου και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.
 
Οι άτυποι μετανάστες από τη Συρία αποβιβάστηκαν από το σκάφος και άρχισε η καταγραφή των στοιχείων τους από την Αστυνομία και μέλη του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ