Η ήττα που πληγώνει τον Απόλλωνα και τα... νεύρα του Γιαννιώτα

Κάθε ήττα σε ντέρμπι πληγώνει και αυτό είναι που μένει από το χθεσινό (02/02) τοπικό λεμεσιανό ντέρμπι για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υστέρησε πάρα πολύ σε σχέση με προηγούμενες παρουσίες της και ηττήθηκε δίκαια, μετά από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η παραδοχή του προπονητή της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, πως ο Απόλλωνας έχασε απόλυτα δίκαια το παιχνίδι λέει όλη την αλήθεια για το τι διεμήφθη στα ενενήντα (και βάλε) λεπτά του παιχνιδιού.
 
Οι γαλάζιοι της Λεμεσού παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που βρήκαν και έχασαν για δεύτερη φορά από τον ίδιο αντίπαλο, μέσα στη φετινή σεζόν.

Αυτό που έχει σημασία μετά το ντέρμπι είναι η άμεση επαναφορά και η επιστροφή στις επιτυχίες, ώστε να αρχίσει ξανά η αντεπίθεση του. Αυτή διακόπηκε, έστω και προσωρινά, όμως η ποιότητα του ρόστερ είναι εκεί και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για την εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων  στόχων, οι οποίοι έχουν τεθεί.

Το τοπικό λεμεσιανό ντέρμπι έβγαλε και απουσίες, ενόψει της συνέχειας. Οι Γιαννιώτας και Σελίμοβιτς θα απουσιάσουν από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, αφού συμπλήρωσαν το όριο των κιτρίνων καρτών. Ειδικότερα, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είχε πολλά νεύρα στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε, αφού βρέθηκε και στο επίκεντρο για ένα δυνατό φάουλ στον Αβραάμ. Ο εκρηκτικός εξτρέμ έχασε και μια ευκαιρία, από αυτές που δεν χάνονται στο 15’, κάτι που ασφαλώς επηρέασε και τη ψυχολογία του.

Συμπερασματικά, ήταν ένα πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα η ήττα από την συμπολίτισσα, όμως αυτή μπορεί να αποβεί σε καλό για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του στο τέλος της σεζόν. Το ζητούμενο είναι να αποφευχθούν παρόμοια λάθη σαν και αυτά στο χθεσινό (02/02) παιχνίδι, καθώς αυτά δεν θα συγχωρούνται από εδώ και πέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου