Τραυματίας ο Νεϊμάρ μετά το πολυτελές πάρτι γενεθλίων

Ο Νεϊμάρ θα λείψει από την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ναντ λίγες μέρες μετά το πολυτελές πάρτι για τα 28α γενέθλιά του.

Το Σάββατο (1/2) η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ναντ 5-0, με τον εκκεντρικό Νεϊμάρ να εμφανίζεται με φούξια μαλλιά και στο ημίχρονο να εξαπολύει επίθεση στον διαιτητή. Κάποιο τέρμα δεν πέτυχε, αν και "σέρβιρε" το τέταρτο γκολ στον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ένα 24ωρο αργότερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός γιόρτασε τα 28α γενέθλια του σε πολυτελές κλαμπ του Παρισιού με καλεσμένους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έπρεπε να έρθουν ντυμένοι στα λευκά, όπως όριζε το dress code.

Μάλιστα, μετά το μεγάλο πάρτι έγινε γνωστό ότι ο Νεϊμάρ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης (4/2) απέναντι στη Ναντ, εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι περίεργο, αφού τραυματίας στα γενέθλια του ήταν επίσης το 2019 και το 2018.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, σε ερώτηση που του έγινε για το περιβόητο πάρτι του Βραζιλιάνου απάντησε περισσότερο διπλωματικά: "Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι; Όχι. Είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο; Όχι. Πάντα προστατεύω τους παίκτες μου και αγαπώ την ομάδα μου. Με αυτό το πάρτι είναι δύσκολο να τους προστατεύσω. Είναι ντροπή, γιατί δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους να μας σχολιάζουν".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Σέζνι: Θα αποφασίσει η σύζυγος μου αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα
Ραφίνια: Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
Πάρτι χωρίς Κριστιάνο για την Αλ Νασρ-Ανέβαλε τη στέψη της Αλ Ιτιχάντ η Αλ Χιλάλ
Η Ρέιντζερς θέλει τον Ντάβιντε Αντσελότι
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φριμπόνγκ η Λίβερπουλ
Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»