Αντιδρούν οι παίκτες της Σίτι για τις επιλογές Γκουαρντιόλα

Η κατάσταση μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Σίτι και μετά την ήττα (2-0) από την Τότεναμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλούσε επί 45 λεπτά στους παίκτες του! Εκείνοι τον συμβούλευσαν να βρει επιτέλους μια σταθερότητα, την οποία έχασε μόλις έφυγε ο Αρτέτα!

Οι «πολίτες» μετά και το νέο κακό τους αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Tottenham Hotspur Stadium, όπου ηττήθηκαν 2-0 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βρέθηκαν πλέον στο -22 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, εκμηδενίζοντας τις ήδη σχεδόν... απίθανες ελπίδες τους για τον τίτλο.

Ο Καταλανός προπονητής της ομάδας, μιλούσε επί 45 λεπτά στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα «σπιρούνια» και όταν ζήτησε και τη δική τους άποψη για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιωθούν, άκουσε... αλήθειες.

Οι ποδοσφαιριστές που πήραν το λόγο, όπως αναφέρει η Daily Mail, του τόνισαν την ανάγκη να σταματήσει τις αλχημείες και να βρει ξανά σταθερότητα στα συστήματα τα οποία άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μικέλ Αρτέτα από το πλευρό του.

Είναι τρομερό το στοιχείο που αναφέρει ότι η Σίτι δεν έχει παρατάξει τα ίδια 11 πρόσωπα σε απανωτά ματς σε ολόκληρη τη φετινή σεζόν!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Νίκη με καρδιοχτύπι για το Βέλγιο-Επίδειξη δύναμης από την Κροατία
Ο Κρίστιαν Κίβου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ
Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Τότι-Πέτυχε γκολ από το κέντρο του γηπέδου σε φιλικό παλαιμάχων
Ανανεώνει με τη Ρεάλ και βάζει... στην τσέπη 100 εκατ. ευρώ o Βινίσιους
Αποκάλυψε τις σκέψεις για το μέλλον του μετά τον τελικό ο Κριστιάνο
Τραγωδία στον τελικό του Nations League-Φίλαθλος σκοτώθηκε μετά από πτώση από την κερκίδα
Η χρυσή βίβλος του Νations League-Πήρε το δεύτερο τρόπαιο η Πορτογαλία
Το κλάμα του Κριστιάνο, μετά την κατάκτηση του Nations League
Η παρέα του Ρονάλντο λύγισε την ρόχα στα πέναλτι και σήκωσε το Nations League
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα