Ήττα κατόρθωμα στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό

Ήττα που τον βάζει σε... περιπέτειες γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν δύο φορές μπροστά με διψήφια προβαδίσματα, όμως έχασαν τη συγκέντρωσή τους, είδαν τον Νικ Καλάθη να κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι και ηττήθηκα σε ένα ματς, που ενδέχεται να τους στοιχίσει στην «μαθηματικά» της τελικής κατάταξης, με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.
 
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υποχώρησε στο 13-10 και δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα δύο «κυκλωμένα» παιχνίδια που είχε σε Βαλένθια και Βελιγράδι. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας ανέβηκε στο 10-13 και συνεχίζει να κυνηγάει τα πλέι οφ. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα μέσα στην ίδια αναμέτρηση. Παράλληλα, έχασαν με τραυματισμό τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και δικαιολογημένα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις και ειδικά για όσα σφύριξαν οι τρεις ρέφερι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Νικ Καλάθης τελείωσε το ματς με 4/17 σουτ και 4 λάθη για 5 ασίστ, όντας σε ένα πολύ κακό βράδυ. Μοναδικό «κέρδος» για τους «πράσινους» ήταν η ενεργοποίηση εκ νέου του Νίκου Παππά (10π. σε 16') και η νέα θετική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου (8π., 10ρ.). 

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και... εκτελεστής του αγώνα ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κέβιν Πάντερ, που σημείωσε 24 πόντους σε 24' και «μίλησε» στα κρίσιμα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027
Αρχίζουν οι πρώτες προκριματικές ιστιοδρομίες στο Qingda-Στη μάχη και ο Κοντίδης
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς