Οι αλλαγές στην Ευρωπαϊκή λίστα της ʼρσεναλ ενόψει Ολυμπιακού

Η Άρσεναλ όπως και ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (3/2) δήλωσε στην UEFA την Ευρωπαϊκή της λίστα για τα ματς με τους "ερυθρόλευκους" στο Europa League αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αρτέτα έκανε δύο συν τρεις αλλαγές αφού συμπεριέλαβε και τρεις ποδοσφαιριστές από τη Β' ομάδα. Σε αντίθεση με τον Μαρτίνς ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους δύο νεοαποκτηθέντες των "κανονιέρηδων".

Χαρακτηριστικά στην Ευρωπαϊκή λίστα των Άγγλων μπήκαν οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο ως δανεικοί, ο Σέντρικ Σοάρες που ήρθε από τη Σαουθάμπτον και ο Πάμπλο Μάρι που ήρθε από τη Φλαμένγκο. Επίσης στη λίστα μπήκαν και τρεις νεαροί παίκτες από τη Β' ομάδα, ο Μιγέλ Αζίζ, ο Έντι Νκετιά και ο Τομ Σμιθ.

Αντίθετα εκτός λίστας έμειναν ο Τζόελ Λόπεζ, ο Ολαίνκα αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τους "κανονιέρηδες" τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι Μαυροπάνος, Τζουλς και Ρόου.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Παυλίδης: «Δεν υπάρχουν φιλικά για εμάς, πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητά μας»
«Ευχάριστα τα συμπεράσματα, διάθεση και αφοσίωση τα σημαντικότερα στοιχεία»
Χορταστική Εθνική Ελλάδος, διέλυσε τη Σλοβακία και γλύκανε το κοινό της Κρήτης
Στα ύψη η χρηματιστηριακή αξία του Βαγγέλη Παυλίδη-Ξεπέρασε τα 30 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Χατζηχρήστο-«Μήτσο γεια σου, ήρθαν τα παιδιά σου»
Νικολακόπουλος: «Κλειδώνει η μεταγραφή του Κωστούλα από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον»
Ρίγη συγκίνησης στην OPAP Arena για το τελευταίο «αντίο» στον Χατζηχρήστο
AEK: Τελειώνει την υπόθεση Νίκολιτς και επισπεύδει τα μεταγραφικά ο Ριμπάλτα
Εθνική Ελλάδος: Τεστ κόντρα στη Σλοβακία μπροστά στο κοινό της Κρήτης
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν