«Η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, στον ΑΠΟΕΛ λείπει η ταχύτητα»

Κλήθηκε να αναλύσει τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
Ο Κύπριος τεχνικός, τόνισε πως η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τακτικά και, ότι λείπει από τον ΑΠΟΕΛ η ταχύτητα και η ανάπτυξη αλλά και πως η Ανόρθωση έχει τρομερή ευστοχία. 

Για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ανέφερε «η ΑΕΚ έχει πολλά προβλήματα, έχει αστάθεια στον ρυθμό τον αγωνιστικό. Αυτό που έγινε με την Ένωση χωρίς να υποτιμώ την ομάδα του Παραλιμνίου η οποία θα βάλει δύσκολα σε όλους, για την ΑΕΚ ήταν πισωγύρισμα για τον στόχο της πρώτης 6άδας. Μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Νέας Σαλαμίνας αλλά δεν είναι εύκολο. Ο αντίπαλος παίζει με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Το ΑΠΟΕΛ δεν με έπεισε, λείπει αυτή η ταχύτητα στην ανάπτυξη, πράγμα που στοιχίζει. Συνηθίσαμε το ΑΠΟΕΛ να είναι πιο γρήγορο και αυτή η ομάδα να βγάζει την εικόνα του γνωστού ΑΠΟΕΛ. Και οι δύο ομάδες το θέλουν για τους δικούς τους λόγους. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να μείνει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου καθώς έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και δεν πρέπει να μεγαλώσει η διαφορά από την κορυφή. Εφόσον βγει θετικά αυτός ο μήνας τότε το ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει με αξιώσει τους στόχους της».
 
Για το Ολυμπιακός-Ανόρθωση είπε «φαβορί είναι η Ανόρθωση. Αυτά τα ματς η φετινή Ανόρθωση έδειξε ότι τα περνά με την ποιότητα της. Έρχεται από ένα μεσοβδόμαδο παιχνίδι αλλά εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί. Η ταχύτητα που έχει η Ανόρθωση όταν αναπτύσσεται και δεν είναι οργανωμένος ο αντίπαλος καταφέρνει και έχει τρομερή ευστοχία».

«Για εμένα η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο τακτικά. Έπεισε τον κόσμο της ότι μπορεί για μεγάλα πράγματα φέτος. Ο Εθνικός έκανε δυνατό μπάσιμο στο ξεκίνημα αλλά κάπου ξέμεινε. Η Ομόνοια είναι το μεγάλο φαβορί και βάσει ποιότητας και βάσει το γεγονότος ότι παίζει στην έδρα της», είπε ο τεχνικός του Ερμή για το Ομόνοια-Εθνικός.

Για τον αγώνα Απόλλωνας-Ένωση ο Νίκος Παναγιώτου είπε «και εδώ υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Από την μια η Ένωση που θεωρώ ότι είναι η κερδισμένη της μεταγραφικής περιόδου και παίζει με τον Απόλλωνα που έρχεται λαβωμένος μεν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ αλλά περιμένω ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Η Ένωση έχει σημαντικές απουσίες Ο Ριέρα είναι μεγάλη απώλεια. Στο Τσίρειο ο Απόλλωνας θα δώσει τον δικό του ρυθμό».

«Η Πάφος είναι μια ομάδα που ακόμα δεν την κατάλαβα για να μπορώ να την αναλύσω. Δεν έχει συνέχεια και συνέπεια στην απόδοση της. Έχει αρκετές αλλαγές στην 11άδα σε κάθε παιχνίδι. Απέναντι της μια σοβαρή ΑΕΛ που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, με ένα καλό σύνολο που μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δίνω προβάδισμα στην ΑΕΛ αλλά στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος είναι ικανή για όλα», προσέθεσε για τον αγώνα της Πάφου με την ΑΕΛ.

«Ο απολογισμός της Δόξας είναι φτωχός γιατί έχει ένα ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που δείχνει η Δόξα είναι ότι όταν δεχθεί γκολ τότε στο τέλος δέχεται πολλά. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να μπει στην πρώτη 6άδα, έχει παίκτες που αν σε βρουν στην κόντρα απροετοίμαστο μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή και έχει και ένα Κίνγκσλει στην κορυφή που είναι το πρώτο βιολί. Χρίζω φαβορί τη Νέα Σαλαμίνα», κατέληξε ο προπονητής του Ερμή για τον αγώνα Νέα Σαλαμίνα-Δόξα.

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ