Τρομερή ατάκα του Γιάννη για Χάρντεν-«Θέλω κάποιον να πασάρει» (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν επιλέχθηκε τελευταίος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κι αφού του τον άφησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέγοντας πως θέλει κάποιον να πασάρει κι όχι να ντριπλάρει! 

Την επιλογή να επιλέξει τον Τζέιμς Χάρντεν είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά ο «Greek» Freak ανάμεσα σε αυτόν, τον Κέμπα Γουόκερ και τον Τρέι Γιανγκ επέλεξε τον δεύτερο με μια τρομερή ατάκα!

Αρχικά είπε, «είμαι μεταξύ του Κέμπα Γουόκερ και του Τρέι Γιανγκ», με τον Τσαρλς Μπάρκλει ο οποίος έχει πλέον ρόλο τηλεσχολιαστή να τον ρωτάει: «Δεν θέλεις κάποιον που ντριμπλάρει;» εννοώντας τον Τζέιμς Χάρντεν. 

Εκεί ο Γιάννης έδωσε μια απάντηση που έκανε άπαντες να γελάσουν. «Θέλω κάποιον να πασάρει», είπε και διάλεξε τον Κέμπα Γουόκερ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Στο Εθνικό Στάδιο Στίβου - ΓΣΠ στη Λευκωσία το επόμενο διήμερο τα «63α Μάτσεια»
Η τοποθέτηση ΚΟΑ για τη διαχείριση του Κολυμβητηρίου Λευκωσίας-«Αποστολή μας να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον»
Ζήστε τη μαγεία της Eurovision με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στη Fonbet
ΒΙΝΤΕΟ: O Τζόκοβιτς εγκαινίασε νέο γήπεδο στο Βελιγράδι στον ίδιο χώρο που έπαιξε για πρώτη φορά τένις
Τρίτη μέρα χωρίς κούρσα στο Παγκόσμιο του Qingdao, όπου βρίσκεται ο Κοντίδης
Η Εθνική Κύπρου στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA 2027
Αρχίζουν οι τελικοί στην Basket League ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό
Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω πιο σκληρό παιχνίδι στο NBA και περισσότερο... bullying» (vid)
Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket