Η Βόλφσμπουργκ θα απαγορεύσει στους παίκτες της να πάνε στις εθνικές ομάδες

Έτοιμη να πάρει... αυστηρά μέτρα ώστε να διασφαλίσει την υγεία των αθλητών της, είναι η Βόλφσμπουργκ.

Όπως έγινε γνωστό, ο γερμανικός σύλλογος σκέφτεται σοβαρά να απαγορεύσει στους παίκτες της να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή περίπτωση να προσβληθούν από τον κορωνοϊό.

«Αυτή τη στιγμή η πρόθεσή μου είναι να μην επιτρέψω στους παίκτες μου να πάνε στις εθνικές, να τους το απαγορεύσω», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Γιοργκ Σμάντκε.

Εφόσον, όμως, οι άνθρωποι της Βόλφσμπουργκ πάρουν την απόφαση να απαγορεύσουν στους παίκτες της να συμμετέχουν στις αποστολές των εθνικών ομάδων, αυτό αναμένεται να τους επιφέρει και βαριές τιμωρίες από την FIFA και την UEFA.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο
Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα