Ακούμπησε όλα τα μικρόφωνα και μετά βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό ο Γκομπέρ

Αυτό που ξεκίνησε ως πλάκα, ενδέχεται να έχει τρομερές συνέπειες πλέον. Ο Ρούντι Γκομπέρ, οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό με αποτέλεσμα το ΝΒΑ να ανακοινώσει την διακοπή της σεζόν, θέλησε την περασμένη Δευτέρα να κάνει ένα αστείο, το οποίο όμως πλέον δεν έχει την ίδια έννοια.

Με το ΝΒΑ να έχει ανακοινώσει πριν μερικές ημέρες ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση 2 μέτρων από τους παίκτες για λόγους ασφαλείας, ο Γάλλος σέντερ θέλησε να κάνει πλάκα - αλλά και να δείξει συμπαράσταση στους δημοσιογράφους.

Όταν ολοκλήρωσε λοιπόν τις δηλώσεις του, σηκώθηκε προσεκτικά και στην συνέχεια ακούμπησε όλα τα μικρόφωνα και τα μαγνητόφωνα των δημοσιογράφων που είχε μπροστά του πριν αποχωρήσει. Τρεις ημέρες αργότερα ωστόσο, αυτό δε μοιάζει πλέον τόσο αστείο.

Δείτε το VIDEO:

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Γιαννακόπουλος: «Η μη παρουσία σε αυτή τη συνάντηση συνιστά ξεκάθαρη πρόθεση διακοπής του πρωταθλήματος»
Ο στίβος στο Coliseum, το τρίαθλο στη Venice Beach στους Παραολυμπιακούς του Λος Άντζελες
«Θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αρνούμαστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον υβριστή Δ. Γιαννακόπουλο»
Παναθηναϊκός: Αυτονόητη η επιθυμία μας να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, δεσμευόμαστε για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα
O Ολυμπιακός δεν θα πάει στο ραντεβού με Βρούτση-Δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Γιαννακόπουλο
Πρέπει να κάνει τεστ DNA για να αγωνιστεί ξανά η Ιμάν Κελίφ-Εξετάσεις του 2023 είχαν δείξει ανδρικό καρυότυπο
Ο Γιαννακόπουλος θα πάει στο ραντεβού με τον Βρούτση
Νέα ανάρτηση με βίντεο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Γιαννακόπουλο-«Τα έχει δει αυτά η Πολιτεία;»
Ένα πρωτάθλημα στον αέρα και μία κόντρα δίχως τέλος-Τα βίντεο, οι μηνύσεις και τα εκατέρωθεν μηνύματα
Ξεκάθαρο μήνυμα Βρούτση-«Αν οι ιδιοκτήτες δεν έρθουν στη συνάντηση, το πρωτάθλημα θα σταματήσει»