BINTEO: Και ο Μίτσελ είχε αστειευτεί για τον κορωνοϊό, πριν βρεθεί θετικός

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, για τον οποίο είχε αστειευτεί, όπως και ο συμπαίκτης του Ρούντι Γκομπέρ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποτέλεσε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους παίκτες του ΝΒΑ κι έγινε viral το βίντεο... ανευθυνότητας με τον Γάλλο σέντερ να ακουμπά όλα τα μικρόφωνα σε διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Μάλιστα, στο πρώτο του tweet μετά τον «σάλο» δήλωσε ότι νιώθει ντροπή γι' αυτό που έκανε.

Ύστερα από τον ψηλό των Τζαζ, και ο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, διαγνώστηκε θετικός στον ιό. Μάλιστα, και για εκείνον κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει ότι... τρολάρει την κατάσταση λίγο πριν γίνουν γνωστά τα νέα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να δείχνει την μπάλα στην κάμερα λέγοντας: «Μπορείτε να την αγγίξετε όλοι, ίσως έχετε ήδη τον ιό».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης