Γκόμεζ: Είναι σαν θρίλερ

Τρομακτική είναι η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αρχηγός της Αταλάντα, Παπού Γκόμεζ.

Το μόνο που λειτουργεί στη γειτονική χώρα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, προκειμένου οι πολίτες να προμηθεύονται τα απολύτως απαραίτητα το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος μέσος υπογράμμισε: «Δεν κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους της Ιταλίας. Είναι σαν θρίλερ. Ο κόσμος πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες. Τα μόνα τα οποία έχουν παραμείνει ανοιχτά είναι τα σούπερ μάρκετ. Μπορείς να παραγγείλεις και μέσω του διαδικτύου και να στα φέρουν στο σπίτι σου. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και για την Αργεντινή. Πρέπει κι εκεί να πάρουν προφυλάξεις. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη μέχρι στιγμής».
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C