Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα κάνουν ντελίβερι αφιλοκερδώς τα ψώνια σε ευπαθείς ομάδες

Σε μία σπουδαία κίνηση, δείχνοντας το ήθος και την διαφορετικότητά τους, προχωράνε οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όπως έκαναν γνωστό μέσω της ιστοσελίδας τους, θα βοηθήσουν εθελοντικά και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος τους ηλικιωμένους πολίτες του Ντόρτμουντ να κάνουν τα ψώνια τους.

Συγκεκριμένα θα λειτουργούν ως... ντελίβερι, πηγαίνοντας τα όσα υλικά αγαθά χρειάζονται οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στο σπίτι τους, ώστε να μην βγουν από αυτό και να περιορίσουν στο ελάχιστον την πιθανότητα να προσληφθούν από τον κορωνοϊό που μπορεί να αποδειχτεί φονικός γι’ αυτούς.

Στην ανακοίνωση των φίλων της Μπορούσια υπάρχει τηλέφωνο με το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν οι ευπαθείς ομάδες και συγκεκριμένη ώρα που θα δώσουν τις υπηρεσίες τους (σσ. 11:00 με 17:00), ενώ ζητάνε την κατανόηση του κόσμου λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης.

Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η χρυσή βίβλος του Νations League-Πήρε το δεύτερο τρόπαιο η Πορτογαλία
Το κλάμα του Κριστιάνο, μετά την κατάκτηση του Nations League
Η παρέα του Ρονάλντο λύγισε την ρόχα στα πέναλτι και σήκωσε το Nations League
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»