Πάτησε Κύπρο και μπήκε απευθείας σε αυτοπεριορισμό ο Χατζηλούκας

Στο σπίτι του για δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Λούκας Χατζηλούκας. Ο σκάουτερ του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε από τη Βραζιλία και θα μείνει στην οικεία του, ασχέτως αν δεν έχει συμπτώματα του κορωνοϊού.

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των γαλαζοκιτιρίνων πραγματοποίησε ταξίδι στη χώρα του καφέ, ούτως ώστε να εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους και συμφωνίες που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι πρωταθλητές.

Ο Κύπριος πρώην προπονητής είχε προγραμματισμένη επιστροφή στις 22 Μαρτίου, ωστόσο τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης τον ανάγκασαν να επιστρέψει άμεσα στο νησί μέσω Γερμανίας.

Ο νέος ρόλος του Χατζηλούκα στη λευκωσιάτικη ομάδα τον θέλει να ψάχνει για νεαρά ταλέντα, όπως ακριβώς έγινε στις περιπτώσεις των Νατέλ και Καζού την περσινή σεζόν.

Τα δεδομένα στην παρούσα φάση δυσκολεύουν πολύ αφού λόγω κορωνοϊού έχουν παγώσει ουσιαστικά τα πάντα και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις που θα βγάλουν από τον πάγο τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου. 

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»