Κανένας παίκτης στην Εθνική ομάδα, αναβάλλονται τα παιχνίδια

Η FIFA επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να διεξαχθούν τα προγραμματισμένα φιλικά ματς των εθνικών ομάδων στα τέλη του Μαρτίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα τελικά του Euro 2020, ενώ, αναβλήθηκαν και τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ασία και Νότια Αμερική.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εν μέσω Covid-19, ενημέρωσε πως οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν κανονικά να βρίσκονται στο σπίτι τους και δεν θα κάνουν κανένα ταξίδι προς την πατρίδα τους για να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Οτιδήποτε ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα τέλη του μήνα έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το καλεντάρι ενόψει και του Euro 2020, προς το παρόν αναβάλλεται και άπαντες καλούνται να μην ταξιδέψουν πίσω στις πατρίδες τους.

«Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό δεν θα εφαρμοστεί ο κανονισμός που θέλει τις ομάδες να αφήνουν τους παίκτες τους στις εθνικές τους ομάδες, ενόψει των “παραθύρων” που προγραμματίστηκαν για Μάρτιο/Απρίλη» ανέφερε η ενημέρωση της FIFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Εντός της επόμενης εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση του ο Λοΐζιδης
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα