Θέλει να κάνει το... μπαμ με Μανέ το καλοκαίρι

Ο Σάντιο Μανέ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Σενεγαλέζος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Mirror» ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει τον Μανέ πάση θυσία στους Μαδριλένους για τη νέα σεζόν. 

Βέβαια, το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για πιθανή μετακόμιση του έμπειρου επιθετικού στη Μαδρίτη. Ωστόσο, τότε δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Η διοίκηση της Ρεάλ φέτος είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για τον αποκτήσει και να τον εντάξει στο ρόστερ της «Βασίλισσας». Όπως είναι λογικό αν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή τότε θα μιλάμε για το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού.

Ο Σάντιο Μανέ φέτος έχει 14 γκολ 24 αγώνες και 7 ασίστ.

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey
Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον
Από την απογοήτευση στη συγκίνηση-Ο πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ που έγινε viral μετά την επική ανατροπή
Ποστέκογλου: «Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»
Πότε και πού θα γίνει ο φετινός τελικός του Europa League
Ροντέο στην Ρώμη και στα πέναλτι η Μπόντο Γκλιμτ την πρόκριση
Με αγγαρεία η Τσέλσι στους «4», ανατροπή και η Τζουγκάρντεν
Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Europa και Conference League
Η Ρεάλ οδηγείται προς «διαζύγιο» με τον Αντσελότι μετά τον τελικό του Copa del Rey
H Jeep επιστρέφει στην κεντρική χορηγία της Γιουβέντους με deal 25 εκατομμυρίων ετησίως