Πρόλαβε κι έφυγε για Ισπανία ο Ρόκα για να δει την οικογένειά του

Η Ισπανία περνάει και αυτή τις τελευταίες ώρες δύσκολες καταστάσεις με τα κρούσματα του κορωνοϊού να ανεβαίνουν ραγδαίως ενώ αρκετοί Ισπανοί έχουν χάσει τη μαχη με τη ζωή. Στο πλαίσιο αυτό η χώρα της Ιβηρικής αναμένεται να μπει σε καραντίνα τις επόμενες ώρες και να μην δέχεται καμία πτήση.

Ο Τσάβι Ρόκα πρόλαβε και ταξίδεψε στην πατρίδα του ώστε να βρεθεί στην Βαρκελώνη για να είναι δίπλα στην οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Άλλωστε στον Παναθηναϊκό, τη Super League, και φυσικά τις περισσότερες χώρες δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν χρειαζόταν για κάποιο λόγο να βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας βέβαια το μυαλό του στην Ισπανία.

Ο Ρόκα πριν φύγει μίλησε και με τη διοίκηση των πράσινων και πρόλαβε να ταξιδέψει πριν απαγορευθούν οι πτήσεις προς την Ισπανία.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου