Νεκρή Τουρκοκύπρια από κορωνοϊό στο Λονδίνο

Η Τ/κ Ελμαζιγιέ Κανλί που διέμενε στο νότιο Λονδίνο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φάρνμποροου γιατί είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξε σήμερα εκεί που νοσηλευόταν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Σε εξέλιξη η μαραθώνια διυπουργική στο Προεδρικό-Εν αναμονή ανακοινώσεων
 
Σύμφωνα με την τουρκόφωνη ιστοσελίδα «Λόντρα γκαζέτε» η άτυχη Τ/κ ήταν γύρω στα 80. Μιλώντας για την εκλιπούσα ένας άλλος Τ/κ που την γνώριζε, ο Ερκίν Γκιουνέι που είναι και πρόεδρος ενός βακούφικου αλλά και ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, ανέφερε ότι η Βρετανία φαίνεται ότι ήταν απροετοίμαστη ενάντια στον κορωνοϊό και πως μιλώντας και με άλλους που έχουν γραφεία κηδειών, οι σοροί των νεκρών από τον κορωνοϊό δεν δίδονται στα γραφεία, τα οποία εκφράζουν παράπονα γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν με κανέναν υπεύθυνο στην Βρετανία για το θέμα των ταφών.
 
Στο μεταξύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζεται έντονα το βίντεο ενός Τ/κ, του Σεβκέτ Γκιουζέλαϊ  που διαμένει στο Λονδίνο και εδώ και χρόνια έχει την δική του επιχείρηση εστίασης. Στο βίντεο λέει ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια είναι η πρώτη φορά που σήμερα δεν άνοιξε το μαγαζί του. Περιγράφει την κατάσταση ως πολύ άσχημη και ζητεί βοήθεια από την «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα για τους Τ/κ που μένουν εκεί.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ