Κρίσιμη η κατάσταση του 47χρονου που προσβλήθηκε από κορωνοϊό-Χωρίς ιστορικό

Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 47χρονου ασθενή, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες.
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο 47χρονος παρακολουθείται συνεχώς από τους αρμόδιους ιατρούς και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον πέμπτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
 
Ο 47χρονος, νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ωστόσο, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε, μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Σημειώνεται ότι, όπως είχε δηλώσει η αδελφή του 47χρονου, ο ασθενής δεν είχε προηγουμένως βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
 
Στην Εντατική νοσηλεύεται επίσης και 63χρονος, βρετανικής καταγωγής, ο οποίος είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αφότου προσβλήθηκε από τον ιό.
 
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί συνολικά 58 κρούσματα κορωνοϊού, τα πλείστα εκ των
οποίων βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό.
 
Πολλά μάλιστα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν εντοπιστεί από την ιχνηλάτηση των επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Δεν θα παίξει στη Ρώμη ο Τζόκοβιτς-Με δύο παιχνίδια στο χώμα πάει στο Roland Garros
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό-Εκτός ο Φουρνιέ στο Game 3 με Ρεάλ
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Επέμβαση στο γόνατο και τέλος η σεζόν για Ρούντιγκερ
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι
Τι είπε γα τις αλλαγές στην εμφάνισή του ο Γιαμάλ-«Δεν συγκρίνομαι με τον Μέσι, φτιάχνω τον δικό μου δρόμο»
Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Φαβορί η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου-Oι πιθανότητες των ομάδων