Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό-Πεζός κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα ένα 89χρονο που προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 6:50 το πρωί, στη λεωφόρο Φρανκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, όταν ο 89χρονος, Ιωσήφ Διάκου, από τη Βασιλεία-Βαβυλά, στην προσπάθειά του να διασταυρώσει στο δρόμο, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 39χρονος.


Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τον 89χρονο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

 
Σε δηλώσεις του ο Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς ανέφερε ότι «δυστυχώς είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο όπου πεζός που διασταύρωνε κεντρική αρτηρία της πόλης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα».
 
Όπως σημείωσε ο πεζός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
«Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα. Έχουν γίνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν το όχημα κινείτο με χαμηλή ή μεγαλύτερη του ορίου ταχύτητα. Οι αρχικές εξετάσεις καταδεικνύουν ότι ο οδηγός κινείτο με κανονική ταχύτητα».
 
Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

Δειτε Επισης

Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Φουντώνει η μάχη για τη δεύτερη θέση-Ποιες οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Η Ίντερ καταρρέει τη στιγμή που κρίνονται όλα
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα
Πώς σχολιάζουν στην ΑΕΚ τις εκτεταμένες αλλαγές του Μπεργκ-«Αγώνας της χρονιάς με την Ομόνοια»
«Όταν βγήκε το πρόγραμμα, όλοι κυκλώσαμε τον αγώνα με τον Άρη»
Κοντράρονται την Πέμπτη ΑΠΕΑ και Δόξα Παλιομετόχου για τον τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών
Στη σέντρα τα μεγάλα παιχνίδια για τη διαβάθμιση-Τα φώτα σε τρία γήπεδα
Οικογενειακές στιγμές για τον Λιονέλ Μέσι δίπλα στην Αντονέλα και τον γιο τους, Ματέο
Πέτρα του σκανδάλου η Ντιλέτα Λεότα-Σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους λέει ότι τον φλέρταρε