Έφοδος και σύλληψη μετά από πληροφορία στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Ζαβράντωνας

Ενώπιον του λεγόμενου «Δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, οδηγήθηκε ο Γιώργος Χιστοδούλου Ζαβράντωνα, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα καταζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών στη Λάρνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο καταζητούμενος Γιώργος Ζαβράντωνας

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της ψευδοαστυνομίας, ο 43χρονος, μετά από σχετικές πληροφορίες που έφθασαν ενώπιον των κατοχικών αρχών, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αμμοχώστου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο γραμμάρια που πιστεύεται πως είναι κοκαΐνη. 
 
Σύμφωνα με τον ανακριτή, σε θεληματική κατάθεση που έδωσε ο Ζαβράντωνας παραδέχθηκε ενοχή.

Την φωτογραφία του 43χρονου έδωσε η Αστυνομία στην δημοσιότητα, καθώς όπως ανέφερε σε αστυνομική ανακοίνωση, καταζητείται για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τον Ζαβράντωνα ενέπλεξαν σε υπόθεση ναρκωτικών, δύο πρόσωπα που καταδικάστηκαν και τα οποία μετατράπηκαν σε μάρτυρες κατηγορίας.

Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, 23 ετών καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, ενώ ο δεύτερος, 32 ετών καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Του έκλεισαν ραντεβού θανάτου, τον εκτέλεσαν και τον φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ

Δειτε Επισης

Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ