H ξεκάθαρη απάντηση του Μιχαηλίδη για σκοπιμότητα στην Εθνική Ενόπλων

Στο νέο γήπεδο της Λεμεσού αλλά και το θέμα με την Εθνική Ενόπλων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτές που άρεσαν, οι εκπλήξεις και η αμφίρροπη μάχη του πρωταθλήματος

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τα μπάζα και τους μελετητές και νομίζαμε ότι θα τα τουμπάρουμε. Τώρα, όμως βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο κόσμος είναι δύσπιστος, όμως τον δικαιολογούμε. Ξεκινήσαμε, οι εργασίες είναι εκεί, η πολιτεία έχει τον προϋπολογισμό. Για το κόστος, θα πρέπει να περιμένουμε στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Δεν θα είναι όμως μεγάλες διαφορές. Αν όλα πάνε καλά και έχουμε ομάδες της Λεμεσού στην Ευρώπη, το καλοκαίρι του 2022 θα δώσουν, τα παιχνίδια, με κάθε επιφύλαξη, στο νέο γήπεδο. Οπωσδήποτε, τη σεζόν 2022-23, θα δώσουν εκεί τα παιχνίδια τους», ανέφερε για το γήπεδο της Λεμεσού ο πρόεδρος του ΚΟΑ.

«Έκανα μια κουβέντα φιλική με τον Υπουργό, για τα τρία παιχνίδια τον Ιούνιο, που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είπα να φτιάξουμε την ομάδα. Μετά ειδοποιήθηκε η ΚΟΠ που χωρίς σκοπιμότητα, έκανε μια ανακοίνωση και φάνηκε σαν διορισμός. Επειδή φάνηκε διορισμός, είπα όχι ευχαριστώ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα στην ομοσπονδία, όμως δεν μπορώ να το κάνω. Θα είμαι συμπαραστάτης της προσπάθειας. Τώρα ξεκαθάρισε το θέμα. Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας τη δουλειά του», κατέληξε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης για την Εθνική Ενόπλων.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Το πρώτο του Καρώ με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας