Καλείται να πληρώσει τον Πέτεφ η Ομόνοια για την «παράνομη» απόλυση

Αγωγή εναντίον της Ομόνοιας κέρδισε ο πρώην προπονητής των πρασίνων, Ιβάιλο Πέτεφ, αναφορικά με την απόλυση του το 2018 από το τριφύλλι, σύμφωνα με ιστοσελίδα στη Βουλγαρία.

Ο Βούλγαρος τεχνικός κατέφυγε στη FIFA, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου του 2020, και όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της χώρας του δικαιώθηκε για την απόλυση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Aυτό είναι το βίντεο με τον ΑΠΟΕΛίστα που συνελήφθη για ναζιστικό χαιρετισμό

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι ο προπονητής είχε απολυθεί παράνομα από την Ομόνοια, ενώ η FΙFA δεν θεώρησε ότι οι δηλώσεις του Πέτεφ ήταν δυσφημιστικές.

Κάτι που σημαίνει πως η Ομόνοια καλείται να πληρώσει τον Πέτεφ για τους μήνες μέχρι την χρονική στιγμή που αναφερόταν στο συμβόλαιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητούν αναβάθμιση των σταδίων τους Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Εθνικός-«Η πολιτεία να βρει τη λύση»
Η ΚΟΠ βράβευσε τους πρωταγωνιστές της σεζόν στην γιορτή του ποδοσφαίρου
Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος El-Arabi βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ
Ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ ο διάδοχος του Αλεξέι Σπιλέφσκι στον Άρη Λεμεσού
Το αντίο του Γαλανόπουλου στον ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σταύρος Δημοσθένους
Κρίσιμα τα επόμενα 24ώρα για την Ανόρθωση-«Δεν ζητούμε ελεημοσύνη, ζητούμε πίστη, συμμετοχή και ευθύνη»
Το μήνυμα Καραπαττάκη στον κόσμο της ΑΕΚ-«Πέσαμε, σηκωθήκαμε και είμαστε ξανά εδώ»
Παρελθόν από τον Άρη ο Μπράουν
Κρις Τριανταφυλλίδης για επαφές με επενδυτές-«Έχω οδηγίες αν κλείσει η συμφωνία, να ζητήσω επίσημα αντίγραφα»