«ʼλωσε» ξανά το Ρέντη ο Παναθηναϊκός

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα λιγότερο των δύο βδομάδων ο Παναθηναϊκός «άλωσε» ξανά το Ρέντη, παίρνοντας σημαντική νίκη με 3-1 (22-25, 25-21, 14-25, 23-25) κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League.

Με τη νίκη τους αυτή οι «πράσινοι» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, για την οποία θα παλέψουν στη συνέχεια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στους 41 έμεινε ο Ολυμπιακός, που όμως δύσκολα δεν θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Ράπτης που σημείωσε 17 πόντους, ενώ 14 πέτυχε ο Στάροβιτς. Με διψήφιο αριθμό ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Τσάτσιτς, Ρανγκέλ και Πελεκούδας, ενώ για τον Ολυμπιακό 16 πόντους σημείωσε ο Φίνγκερ και 12 ο Κουμεντάκης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στο ματς και εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο δυνατό την κακή εικόνα των «ερυθρόλευκων» που ύψωσαν το ανάστημα τους μόνο στο δεύτερο σετ το οποίο και κατέκτησαν.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» έμειναν πίσω αρχικά, έφτασαν να χάνουν με 14-10, αλλά με τον Ρανγκέλ να δυναμώνει το μπλοκ της ομάδας του κατάφεραν να αντιδράσουν και να κατακτήσουν το σετ με 25-22.

Το δεύτερο σετ βάφτηκε «ερυθρόλευκο», αφού οι γηπεδούχοι με όπλο το σερβίς τους επέβαλλαν από νωρίς το παιχνίδι τους, πήραν τα ηνία και έφτασαν στην ισοφάριση κατακτώντας το με 25-21.

Ωστόσο η ομάδα του Ανδρεόπουλου, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι. Το «τριφύλλι» ήταν απόλυτο αφεντικό στο τρίτο σετ το οποίο και πήρε με... περίπατο 25-14, φανερώνοντας τις αδυναμίες του Ολυμπιακού που ήταν σε κακή μέρα.

Το τρίτο σετ ήταν το πιο ανταγωνιστικό από όλα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του. Στο τέλος με πρωταγωνιστές τους Τσάσιτς και Στάροβιτς ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με 24-22, με τον Ράπτη να γράφει το 25-23 χαρίζοντας σπουδαία νίκη στην ομάδα του.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Με 183 αθλητές και αθλήτριες η αποστολή της ΚΟΕ στους ΑΜΚΕ της Ανδόρας-Στόχος η πρωτιά
Πρωταθλήτρια Κύπρου η Πετρολίνα ΑΕΚ
Αναχώρησαν για Άμπου Ντάμπι οι αποστολές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-Τα είπαν στο αεροδρόμιο οι παίκτες
Tour και στη Λεμεσό για το τρόπαιο του FIBA Eurobasket 2025
Για «παραποίηση» διατάξης καταστατικού κάνει λόγο ο Πρόεδρος Ομ. Κολύμβησης απαντώντας στον ΚΟΑ
Σάλος στις ΗΠΑ-Έφηβη που βγήκε δεύτερη στον στίβο ανέβηκε στο πρώτο βάθρο μόλις κατέβηκε τρανς αθλήτρια
Ήττα 70-67 για την Αρμάνι από την Τρέντο με τρελό buzzer beater του Κέιλ
«Ακόμα και αν παίξω με τον αδερφό μου θέλω να τον σκοτώσω, όμως τον αγαπώ μέχρι θανάτου»
Μια 12χρονη Κινέζα το νέο φαινόμενο στις πισίνες
O Τσιτσιπάς 11ος πιο ακριβοπληρωμένος τενίστας στην ιστορία με 34,6 εκατ. ευρώ