Premier League: Αγώνες με 500 άτομα θέλει η κυβέρνηση λόγω κοροναϊού!

Αυστηρά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση της Αγγλίας στα αθλητικά γεγονότα της χώρας, λόγω κοροναϊού.  

Η κυβέρνηση έχει θεσπίσει νέα σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση κλιμάκωσης της επιδημίας. Αν η επιδημία του κοροναϊού συνεχίσει να κλιμακώνεται, σύμφωνα με τα σχέδια έκτακτης ανάγκης που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση, οι αθλητικές εκδηλώσεις θα περιοριστούν σε πλήθη μόλις 500 ατόμων.

Ωστόσο, άνθρωποι της κυβέρνησης τονίζουν πως δεν είναι απαραίτητο αυτή τη χρονική στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο αλλά όλα παραμένουν ανοικτά, μέχρι την Δευτέρα (09/03) όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο οι αγώνες να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Ομως, κάτι τέτοιο θα είναι «πλήγμα» για τις στοιχηματικές εταιρείες.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Τσέλσι «έχει βάλει στο μάτι» τον Μενιάν, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητάει η Μίλαν
Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το Champions League και βγάζει στο σφυρί έξι παίκτες
Η Αλ Χιλάλ φουλάρει για τη μεταγραφή του Όσιμεν
Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 55 εκατομμύρια για τον Μπεμό
Ισπανία-Γαλλία: Τιτανομαχία στη Στουτγκάρδη για μια θέση στον τελικό του Nations League
Ντοναρούμα για τις φήμες περί Ίντερ: Προτεραιότητα η Παρί, ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια
Η παρέα του Ρονάλντο κέρδισε τη Γερμανία και πέταξε για τον τελικό του Nations League
Δεν έχει πρόθεση να μπει σε συζητήσεις πώλησης του Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από την Άρσεναλ
«Τέλος» ο Φάμπρεγας για την Ίντερ, δεν τον αφήνει η Κόμο