LIVE: Στους δέκα οι νεκροί, υπέκυψε άλλη μια γυναίκα-Στα 356 τα κρούσματα

Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα ο αγώνας των ειδικών για τη εξάπλωση του κορωνοϊού, με τον υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, να δηλώνει πως το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται σε Πάφο και Αραδίππου.
 
Παράλληλα, οι χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας. για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν παγώσει το παγκύπριο, αφού ανακοινώθηκαν 58 νέα περιστατικά, καθώς και ένας θάνατος, με αποτέλεσμα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται στα 320, ενώ ο αριθμός των νεκρών ανήλθε στους εννέα.
 
Ο υπουργός Υγείας, σε μήνυμά του μετά την ανακοίνωση των 58 νέων κρουσμάτων, απηύθυνε για ακόμη μια φορά, δραματική έκκληση προς τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι.
 
Ο REPORTER, από την πρώτη στιγμή σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Δειτε Επισης

Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»
Δυνατό τεστ για την Εθνική-Κοντράρεται με τη Βουλγαρία στο «Hristo Botev»