Η ανακοίνωση του συσκευαστηρίου παρασκευής σαλατών μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα

Σε αυτοπεριορισμό από τις 13/4/2020 για προληπτικούς λόγους, βρισκόταν ο υπάλληλος που είχε επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό της εταιρείας Eurofresh Fruit & Vegetables Ltd στο εργοστάσιο στο Γέρι, καθώς μέλος της οικογένειάς του είχε έρθει  σε επαφή με  επιβεβαιωμένο κρούσμα εκτός των εγκαταστάσεων της εταιρείας, η οποία προέβη σε σχετική γραπτή ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κρούσμα σε συσκευαστήριο παρασκευής σαλατών στη Λευκωσία και στο ΚΕΔΙΦΑ Πάφου
 
Αναφέρεται επίσης ότι η εταιρεία, "σεβόμενη το κοινωνικό σύνολο και τα σχετικά  διατάγματα του Υπουργού Υγείας, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση όλων των  εγκαταστάσεων  και οχημάτων της. Επιπρόσθετα διευθέτησε ώστε, τόσο τα πιο πάνω άτομα όσο και όλο το προσωπικό της εταιρείας να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας που ήρθαν σε άμεση επαφή με το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα τελούν σε κατ’ οίκον περιορισμό".
 
Η εταιρεία προσθέτει ότι κατόπιν συνεννόησης και με το Υπουργείο Υγείας, λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και θα συνεχίσει τη λειτουργία της κανονικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»