LIVE: ʼλλα 38 νέα κρούσματα και ένας θάνατος-Δώδεκα ασθενείς στις ΜΕΘ

Την μάχη κατά του κορωνοϊού θέλει να κερδίσει η Κύπρος, με την Κυβέρνηση να συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, να αξιολογεί όλα τα δεδομένα και να καθορίζει καθημερινά τα επόμενα της βήματα. 

Τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 500, ενώ αρχίζουν οι τυχαίες δειγματοληψίες ανά το παγκύπριο και ανάμεσα σε εργαζόμενους, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τη διασπορά του ιού στην κοινότητα. 

Τα απαγορευτικά μέτρα θα βρίσκονται σε ισχύ μέχρι το τέλος του Απριλίου, ενώ η Κυβέρνηση έχει επεκτείνει και το οικονομικό πακέτο στήριξης σε όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. 

Με βάση τα δεδομένα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς την πορεία του κορωνοϊού, ωστόσο όλοι οι αρμόδιοι διαμηνύουν πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, αλλά πειθαρχία και συνέπεια στα μέτρα, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές. 

Ο REPORTER, από την πρώτη στιγμή, σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, τόσο από την Κύπρο όσο και από τον ολόκληρο τον πλανήτη.  

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις 


 

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός