Αναμένει απάντηση για Στσουκ η Ανόρθωση

Στα ραντάρ του Τιμούρ Κετπάγια βρίσκεται ο Βόσνιος μέσος Γιασμίν Στσουκ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές μάλιστα βρίσκονται και σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Στσουκ, αγωνίζεται στην Ερζούρουμσπορ από το 2017 συμπληρώνοντας μάλιστα και 74 παιχνίδια, βλέποντας δίκτυα σε 8 διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Τιμούρ Κετσπάγια, έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Βόσνιο μέσο, με το συμβόλαιο του να λήγει στις 20 Ιουλίου.

Η Κυρία, έχει αποστείλει μάλιστα συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, όπου αναμένεται και η τελική του απάντηση για να διαφανεί τελικά εάν ο Στσουκ, θα κατηφορίσει προς το νησί μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Ερζούρουμσπορ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Β’ κατηγορίας του Τουρκικού πρωταθλήματος, διεκδικώντας την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια.  
 

Δειτε Επισης

Σημαντική νίκη για Ομόνοια Αραδίππου και αποφασιστικό βήμα παραμονής
Θρίλερ χωρίς νικητή-Υποβιβάζεται η Νέα Σαλαμίνα
Πήρε μετά από καιρό την νίκη η Καρμιώτισσα
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ημιτελικό της Πάφου με τον Απόλλωνα
Πώς σχολιάζουν στην ΑΕΚ τις εκτεταμένες αλλαγές του Μπεργκ-«Αγώνας της χρονιάς με την Ομόνοια»
«Όταν βγήκε το πρόγραμμα, όλοι κυκλώσαμε τον αγώνα με τον Άρη»
Κοντράρονται την Πέμπτη ΑΠΕΑ και Δόξα Παλιομετόχου για τον τελικό κυπέλλου μικρών κατηγοριών
Στη σέντρα τα μεγάλα παιχνίδια για τη διαβάθμιση-Τα φώτα σε τρία γήπεδα
Εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Ομόνοιας, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ και μείωσε στο -4 από την Πάφο ο Άρης