Αγωνία στη Μάντσεστερ Σίτι, φόβοι για πρόωρο τέλος με Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο ένιωσε πόντους στο δεξί του γόνατο και η αγωνία έχει χτυπήσει... κόκκινο στην Μάντσεστερ Σίτι μιας και υπάρχουν φόβοι ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανότατα τους αγώνες του Champions League.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ξεκίνησε στον αγώνα με την Μπέρνλι και ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις όταν έκανε ένα σουτ, μετά όμως αυτές έγιναν πιο έντονες, όταν κέρδισε το πέναλτι. 

Ο Αργεντινός επιθετικός βγήκε εκτός αγώνα και συνέχισε να πονάει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα υποβληθεί σήμερα Τρίτη 23/6 σε εξετάσεις. Πάντως υπάρχουν φόβοι ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και για τους αγώνες του Champions League. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ ο Μπρούνο Φερνάντες
Η Λεβερκούζεν θέλει 150 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τον Βιρτς
Η Μίλαν ονειρεύεται τον Λούκα Μόντριτς
Η Αλ Χιλάλ πιέζει τον Φερνάντες για την απάντησή του
Γκουαρντιόλα: Ο Γιαμάλ βρίσκεται στο καλύτερο μέρος, είμαι οπαδός της Μπάρτσα
To Champions League έφερε... απώλειες πολλών εκατομμυρίων για την Παρί
Πάνω από 30.000 ευρώ για μια φανέλα του Σον από τον τελικό του Europa League... και δεν ήταν αυτή που φορούσε!
Παρί: Οι παίκτες θα μοιράσουν στους υπαλλήλους το μπόνους από την κατάκτηση του Champions League
«Αλμυρός» για τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκιμπς-Γουάιτ, ζητά μέχρι και 120 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ
O Ντεζιρέ Ντουέ είναι πρώτος και στις ντρίμπλες και στα τάκλιν