Αϊτόρ… τριετίας στον Παναθηναϊκό

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, που ανακοίνωσε κι επίσημα σήμερα την απόκτησή του.
 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή έχει τριετή διάρκεια.

Ο Αϊτόρ γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1996 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, μετακινήθηκε ως έφηβος στην Εσπανιόλ και επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών το 2015. Πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε αγώνα Κυπέλλου στις 2/12/2015 με αντίπαλο τη Βιγιανοβένσε.

Τον Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ και έπαιξε κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Το 2017 μετακόμισε στη Σεβίλλη, παίζοντας πάλι στη δεύτερη ομάδα. Τελικά στα 22 του επέλεξε να φύγει από την Ισπανία, αποδεχόμενος την πρόταση της ολλανδικής Τβέντε.

Έκανε δύο πολύ καλές σεζόν. Την πρώτη ήταν ο καλύτερος παίκτης της (σκόραρε 13 φορές), οδηγώντας την στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν και πάλι βασικός, σκοράροντας 7 φορές σε 21 συμμετοχές».

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οπαδός έπειτα από τα επεισόδια στο Πανιώνιος-Καλαμάτα
Αρνητική απάντηση Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο...»!
«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα»
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ του ΠΑΟ, αρνείται τη θέση του επιλαχόντα ο Αλαφούζος
Σαρωτικός Βόλος και βλέπει παραμονή στην κατηγορία
Φουντώνει η μάχη για τη δεύτερη θέση-Ποιες οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
«Δεν έλειψε στους παίκτες μου το κίνητρο και η θέληση, να δούμε κάθε ματς σαν τελικό»
Δυσαρέσκεια Βιτόρια για την εικόνα του ΠΑΟ στην Τούμπα-Μίλησε για 15 λεπτά στους παίκτες στα αποδυτήρια
ΠΑΟΚ για τον Νάσο: «Οκτώ χρόνια μακριά μας, για πάντα δίπλα μας»
Με Μάγκνουσον, αλλά χωρίς Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ