Προετοιμάζεται στην Κύπρο και δίνει οκτώ φιλικά η ΑΕΛ

Στις 29 Ιουνίου θ' αρχίσει την προσπάθειά της η ΑΕΛ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού έχουν προγραμματίσει οκτώ φιλικά, ενώ μέσω ανακοίνωσης αναφέρονται στην ευρύτερη προετοιμασία της ομάδας.

«H πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας μας και η αρχή θα γίνει με τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Οι προπονήσεις στη Λεμεσό θα συνεχιστούν μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ θα μεταφερθεί για προπονήσεις στο Πελέντρι και διαμονή στον Αγρό, για την πραγματοποίηση του Β’ μέρους της προετοιμασίας. Θα παραμείνει εκεί μέχρι την Παρασκευή 07 Αυγούστου.

Στις 15 και 16 Αυγούστου θα δοθεί ρεπό για ολόκληρη την ομάδα και στις 17 Αυγούστου θα επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν 8 συνολικά φιλικές αναμετρήσεις με ΕΡΜΗ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ, ΔΟΞΑ, ΑΡΗΣ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΕΚ».

Δειτε Επισης

Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στη Σερβία η Πάφος-Τα σίγουρα λεφτά που παίρνει εάν περάσει
Φουλάρουν για την πρόκριση οι κυπριακές ομάδες με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Πίστη Καρσέδο για την πρόκριση-«Εχουμε ωραίες αναμνήσεις  σε αυτό το γήπεδο»
Δεν είναι εφικτές τροποποιήσεις στον τρόπο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου-Η ανακοίνωση του ΚΟΑ
Δέχτηκε επίθεση από Παλαιστίνιο στην Αθήνα ο Μπεν Σιμόν, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο
Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα