Τρόπος ζωής το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, δηλώνει ο Κώστας Φαουτάς

«Το βόλεϊ δεν είναι ένα απλό άθλημα, αλλά τρόπος ζωής», δήλωσε ο προπονητής στο τμήμα βόλεϊ του Πανεπιστήμιου Κύπρου Κώστας Φαούτας, μιλώντας στο Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟΠΑ, με αυτό το μότο αντιλαμβάνονται το βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς μέσω της ενασχόλησης τους με αυτό προσπαθούν να δώσουν στα παιδιά τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να γίνουν εξαιρετικοί αθλητές αλλά και σπουδαίοι συνάνθρωποι.
 
Ο Κώστας Φαούτας αναφέρθηκε στα τμήματα βόλεϊ που υπάρχουν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, τις ακαδημίες, τις επιτυχίες που είχαν τα τελευταία χρόνια, ενώ έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον τονίζοντας πως ο αθλητισμός έχει τον ρόλο της ανύψωσης του ηθικού ολόκληρης της κοινωνίας. «Όλες μας οι ομάδες πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχουν.
 
Άντρες και γυναίκες στο βόλεϊ σάλας βρίσκονται πάντα στην πρώτη τριάδα της κατάταξης των πρωταθλημάτων τους, ενώ στο beach volley, στα κορίτσια κατακτούμε τα τελευταία χρόνια την πρώτη θέση και έχουμε και συμμετοχές με διακρίσεις σε πανεπιστημιακά τουρνουά στο εξωτερικό. Ακόμη, η γυναικεία ομάδα κατέκτησε πρώτες και δεύτερες θέσεις στα ASA GAMES στο Ισραήλ με συμμετοχές από πανεπιστήμια του Ισραήλ αλλά και άλλων χωρών από ολόκληρο τον κόσμο», είπε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές