Σετιέν: Δε νιώθω ότι αμφισβητούμαι

Η Μπαρτσελόνα απομακρύνθηκε κι άλλο από τον τίτλο μετά το χθεσινό 2-2 με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου». Οι φωνές εναντίον του Κίκε Σετιέν πληθαίνουν, αλλά ο ίδιος τουλάχιστον δηλώνει πως νιώθει ασφαλής.
 
«Δεν αισθάνομαι πως αμφισβητούμαι και νιώθω αρκετά δυνατός για να συνεχίσω τη δουλειά μου», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.
 
«Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ πειθαρχημένη και πολύ δυνατή αμυντικά. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν δείχνει την καλή δουλειά που κάναμε», πρόσθεσε.
 
Όσο για το λόγο που χρησιμοποίησε τον Αντουάν Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90’; «Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για εκείνον όταν υπάρχει τόσος λίγος χρόνος. Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα απολογηθώ όμως γιατί είναι θέμα αποφάσεων. Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί να νιώθει άσχημα, όπως άσχημα νιώθω κι εγώ γιατί είναι καλό παιδί και επαγγελματίας».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Πρόστιμο και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών με αναστολή για ρατσιστική συμπεριφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης
Διαλύεται το πέταλο των οργανωμένων της Ίντερ-Κάθε σύνδεσμος ξεχωριστά
Το παιδί θαύμα της Ρίβερ, η σύγκριση με τον Μέσι και η ρήτρα των 45 εκατομμυρίων
Βαλβέρδε: Υπήρξε χέρι του Γκαρνάτσο, πιο ξεκάθαρο από την αποβολή του Βιβιάν
Επική ατάκα Φερνάντες για τον θρίαμβο στο Μπιλμπάο-«Όταν πεθάνω, θα έχω αρκετό χρόνο να ξεκουραστώ»
H Γιουνάιτεντ προσφέρει συμβόλαιο στον Τζόναθαν Τα
Premier League: Η Μπρέντφορντ νίκησε 2-0 την Νότιγχαμ στο «City Ground» και τη φρέναρε στο δρόμο για τα... αστέρια
Προς αγγλικό τελικό στο Europa League-H Γιουνάιτεντ 3-0 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», η Τότεναμ 3-1 την Μπόντο Γκλιμτ στο Λονδίν
«Μανόλο ντελ Μπόμπο»: Πέθανε ο πιο πιστός φίλαθλος της εθνικής Ισπανίας
Το έκαναν κι αυτό οι φίλοι της Λίβερπουλ: Σεισμός σχεδόν 2 ρίχτερ για την κατάκτηση της Premier (vid)