Ο Κλοπ αποκάλυψε πότε θα φύγει από τη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό SWR Sport, όπου αποκάλυψε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του.

Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός λίγες εβδομάδες μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος της Λίβερπουλ, μετά από τριάντα χρόνια, μίλησε για το πότε θα αποχωρήσει από τους "Reds".

Συγκεκριμένα για το πόσο σκοπεύει να μείνει στο Άνφιλντ απάντησε: "Τέσσερα χρόνια στην Λίβερπουλ", καθώς το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Αγγλίας λήγει το καλοκαίρι του 2024. Για το τι θα κάνει μετά την Λίβερπουλ, ο Κλοπ δήλωσε: "Πιθανόν να μην κάνω τίποτα για έναν χρόνο. Μετά θα κάνω ότι θέλω. Ίσως ένας σύλλογος ή μία εθνική ομάδα ή τίποτα από αυτά. Αλλά σε πέντε χρόνια από τώρα, ο κόσμος μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός".

Τέλος σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να γυρίσει στην Γερμανία απάντησε: "Σίγουρα θα γυρίσω για να μείνω, μετά το τέλος της καριέρας μου. Πιο πιθανό να μείνω στην Μάιντς". Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στον πάγκο της Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2015, και αν γίνουν τα πράγματα όπως δήλωσε, θα συμπληρώσει 9 χρόνια παραμονής στο Νησί.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τη θέση της Λεόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Μίλαν και Νάπολι «ψήνονται» για τον Νούνιες της Λίβερπουλ
Σεβίλλη: Οριστικό το deal με Αλμέιδα, στις αρχές της εβδομάδας φτάνει στην Ανδαλουσία
Γιόκερες: Μειώνεται το ενδιαφέρον της και αναζητά εναλλακτικές η Άρσεναλ
Τερ Στέγκεν: Συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ, όπως μετέδωσε η Fanatik
Στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας ο Γκατούζο
Αποχαιρέτησε την Εφές ο Μπάνκι: «Μεγάλη απογοήτευση, δεν πετύχαμε όσα ονειρευόμουν»
Έμειναν στο μηδέν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων Αλ Αχλί και Ίντερ Μαϊάμι
Κατάθεση ψυχής από Μοράτα για τη μάχη με την κατάθλιψη-«Φοβόμουν μήπως αποκοιμηθώ και δεν ξυπνήσω»
Ανακοινώνεται ο Γκατούζο στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας