Δύο τραγωδίες μέσα σε δύο ώρες... Νεκρός ο μοτοσικλετιστής στην Κέννεντυ

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε δυστυχώς και το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί, γύρω στις 10 και 40, στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, θύμα του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, είναι ο 73χρονος Αντωνάκης Σαβουλλής, μοτοσικλετιστής από τη Λευκωσία, ο οποίος συγκρούστηκε με όχημα που επιχειρούσε να στρίψει από τη λεωφόρο Κέννεντυ σε πάροδο.
 
Ως εκ τούτου, το όχημα ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Στο σημείο κλήθηκαν επίσης μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
 
Σύμφωνα με τον βοηθό υπεύθυνο της Τροχαίας Αρχηγείου Χάρη Ευριπίδου, αιτία κι αυτού του θανατηφόρου δυστυχήματος είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. 
 
Δύο ώρες αργότερα, σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα έχασε τη ζωή του οδηγός λεωφορείου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε αυτό, στην προσπάθεια του να το ακινητοποιήσει. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο οδηγός λεωφορείου, καταπλακώθηκε προσπαθώντας να το ακινητοποιήσει

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Το νέο εγχείρημα της FIFA-Τι είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και γιατί δημιουργήθηκε
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
«Συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο