Tα νέα πακέτα της Cytavision για ποδόσφαιρο-Οι τιμές και οι επιλογές

To νέο της ελκυστικό πακέτο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, παρουσίασε απόψε η Cytavision. Η εταιρεία, μετά τη συμφωνία με τις Primetel και Cablenet, για ενιαία παρουσίαση του κυπριακού πρωταθλήματος, είναι η πρώτη που δίνει μια γεύση από την ποδοσφαιρική πανδαισία, που θα έχει την ευκαιρία από φέτος, να παρακολουθεί ο Κύπριος φίλαθλος.
 
Συγκεκριμένα, τα πακέτα χωρίζονται σε value και variety, που κοστίζουν 12 και 24 ευρώ αντίστοιχα.
Αφού ο συνδρομητής επιλέξει ένα από τα δύο πακέτα, θα έχει στη συνέχεια την ευκαιρία να προσθέσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, δηλαδή αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας, αγώνες κυπέλλου Κύπρου, γυναικείο ποδόσφαιρο και futsal, με μόνο 25 ευρώ.
Σε ότι αφορά τα ξένα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων η Premier League, η La Liga, το Καμπιονάτο, το Γερμανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων, το κόστος θα ανέρχεται στα 12,90.
Ουσιαστικά, η Cytavision, προσφέρει επίσης δύο εμπορικές προτάσεις. Η πρώτη είναι το value pack, με κυπριακό ποδόσφαιρο και ξένα πρωταθλήματα το οποίο θα κοστίζει 44,90 ή το variety pack, μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα ξένα πρωταθλήματα που θα κοστίζει 49,90 ευρώ.
Επίσης, δίνει τη δυνατότητα με 25 ευρώ, σε όποιον πελάτη Cytanet το επιθυμεί, να πάρει το πακέτο μόνο για το κυπριακό ποδόσφαιρο με 25 ευρώ ή με αποκωδικοποιητή για να το απολαμβάνει από την τηλεόρασή του με 27,90.
 
Σημειώνεται ότι το super pack, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο μέσω του variety pack και των δύο νέων πρόσθετων αθλητικών πακέτων. Το περιεχόμενο αυτό θα προσφέρεται στην υφιστάμενη τιμή του super pack, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020.
Μιλώντας κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος της Cytavision, o Ανώτατος Εκτελεστικός Δ/ντης της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Μια δύσκολη χρονιά. Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές καλούμαστε όλοι να βρούμε έμπνευση. Δέσμευση μας είναι να βρούμε την έμπνευση. Και για να τη δούμε θα δούμε τους καλυτέρους στον κόσμο».
 
Σημείωσε επίσης, ότι «η Cyta πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργηθεί περισσότερη αξία στο πρωτάθλημα. Αξία και συναίσθημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»