Πυροδοτεί τη... βόμβα Ουζόχο με φόντο το «23» ο ΑΠΟΕΛ (pic)

Μια ανάσα από την ένταξή του στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός πορτιέρε μετά από δύο σεζόν σε Ανόρθωση και Ομόνοια συνεχίζει στους γαλαζοκίτρινους, στην τρίτη συνεχόμενη χρονιά του στην Κύπρο. 
 
Οι επτάκις πρωταθλητές ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα τον αριθμό 23 (σ.σ. νούμερο που επιλέγει ο Ουζόχο) και τη λέξη Loading (σ.σ. φορτώνει) προμηνύοντας τη μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το... ταξίδι του Πετρίδη, οι 450.000 ευρώ και η μάχη του Ολυμπιακού για Τάμαρι
 
Ο Νιγηριανός κίπερ αναμένεται να είναι έτοιμος σε διάστημα δύο ή τριών μηνών, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Σίλβα και Τσιλιγγίρης.
 
Έτσι το μίνι σίριαλ του καλοκαιριού ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και τον Ουζόχο φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 
 

Δειτε Επισης

Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»
Έβαλε στο μάτι και τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στην Κροατία ο Ίβουσιτς, πόζαρε με το κασκόλ της Χάιντουκ-Περνά ιατρικά και υπογράφει τετραετές συμβόλαιο
Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»