Πήρε απαντήσεις από την ΟΥΕΦΑ για την ποινή που κουβαλά στα ευρωπαϊκά η Ανόρθωση
11:30 - 21 Ιουλίου 2020

Διευκρινίσεις έστειλε στην Ανόρθωση η ΟΥΕΦΑ, σε σχέση με την ποινή που κουβαλά η ομάδα από τη σεζόν 2013-14 και τον αγώνα κόντρα στη Ντίλα Γκόρι, όπου σημειώθηκαν επεισόδια από οπαδούς της ομάδας της Αμμοχώστου και για τα οποία επιβλήθηκε ποινή τριών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
Σε δηλώσεις του στον SportFm, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου Σάββας Πηλακούτας, ανέφερε ότι η ΟΥΕΦΑ διαμήνυσε στην Ανόρθωση, πως μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι εξέτισαν τους δύο από τους τρεις αγώνες.
Για διαγραφεί η ποινή, θα πρέπει η ομάδα της Αμμοχώστου να αγωνιστεί σε κάποιο από τους προκριματικούς γύρους στην έδρα της. Σε αντίθετη περίπτωση και προσμετρώντας το γεγονός ότι οι αγώνες θα είναι μονοί, η τιμωρία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχύ.
Την ίδια ώρα για τις Πλάτρες αναχώρησε σήμερα η ομάδα, η οποία θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της.
Η ομάδα της Αμμοχώστου, μετά το πρώτο φιλικό με τον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου κέρδισε με 1-0, φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να φθάσει στο βαθμό ετοιμότητας που αναμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Γεωργιανός τεχνικός θα ρίξει το βάρος στα τρωτά σημεία που παρουσίασε η ομάδα, ώστε να τα βελτιώσει και να τα επαναξιολογήσει στο επόμενο φιλικό, που θα είναι κόντρα στην ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο.
Η Ανόρθωση, πέραν του φιλικού με τους Λαρνακείς, στις 10 ημέρες που θα βρίσκεται στις Πλάτρες, θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, κόντρα στον Άρη Λεμεσού.
Η ονοματολογία γύρω από τους ποδοσφαιριστές που ψάχνει ο Κετσπάγια, συνεχίζεται, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι τόσο κοντά στην ένταξη του στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Στσουκ, Πεδρίνιο και Άλεφ, ήταν τρία ονόματα που έπαιξαν έντονα στα ρεπορτάζ της Ανόρθωσης, όμως το πιθανότερο είναι πως κανένας
από τους τρεις δεν θα είναι κάτοικος Παπαδόπουλος την επόμενη χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάντως το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα, ότι θέλει παίκτες που τα πρωταθλήματα τους είναι σε εξέλιξη και ως εκ τούτου, τηρεί στάση αναμονής, μέχρι την ολοκλήρωσή τους, πριν καταλήξει στους εκλεκτούς του.