Έστειλε συμβόλαιο σε Τσέχο διεθνή η Ανόρθωση

Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιόζεφ Χούσμπαουερ βρίσκεται η Ανόρθωση. Πρόκειται για 30χρονο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Σλάβια Πράγας, ενώ από το 2012 είναι διεθνής με την Τσεχία. 

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σπάρτα Πράγας αφού άνηκε στους νέους από το 1996 μέχρι το 2007, ενώ στην τσεχική ομάδα κατέγραψε 97 συμμετοχές στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του. 

Το 2013-14 είχε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αφού σημείωσε 18 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο του 2017. 

Άρχισε την περασμένη σεζόν στη Σλάβια Πράγας, ενώ συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Δυναμό Δρέσδης στη β' κατηγορία της Γερμανίας.

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Τσέχους, ωστόσο φαίνεται να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. 

Η «Κυρία» απέστειλε συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα περιμένει την οριστική του απάντηση στο επόμενο διάστημα. 

Δείτε αναλυτικά την καριέρα του: 

Δειτε Επισης

Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»