Πήρε θέση για το... πόκερ με Τάμαρι ο Ουζουνίδης

Την επιθυμία να κρατήσει τον Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής της Cablenet.

«Εμείς θέλουμε τον Μούσα στην ομάδα, του έχει γίνει μια πρόταση και θέλουμε να είναι κοντά μας. Το παιδί δείχνει διάθεση στις προπονήσεις, δουλεύει τις ατέλειες του μετά το τέλος των προπονήσεων. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα αλλάζουν, εύχομαι και ελπίζω να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα». 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι προτιμά να μην πει ακριβώς τι πιστεύει για τον Ιορδανό εξτρέμ, τον οποίο καλοβλέπει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

«Όταν έχεις στόχο να μην μείνεις σε μια ομάδα, σίγουρα επηρεάζεσαι όταν ξέρεις ότι σε 6 μήνες θα μπορείς να υπογράψεις αλλού. Σίγουρα δεν θα είναι όλα 100%. Αλλά όλοι είναι επαγγελματίες, έχουν συμβόλαιο και πληρώνονται από μια ομάδα. Εγώ θα ήθελα να μείνει στην ομάδα, οι ποδοσφαιριστές θέλουν το καλύτερο γι' αυτούς. Το ποδόσφαιρο πλέον έγινε μια μεγάλη αγορά. Το τι πιστεύω δεν μπορώ να το πω, μπορώ να πω ότι θέλω να τον έχω», ανέφερε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων», κατέληξε ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων. 

Δειτε Επισης

«Σου οφείλουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για τη συμπεριφορά μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μάθημα ζωής»
Περήφανος ο Χάρης Θεοχάρους-«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Πάφος έχει μεγαλώσει»
Στο στόχαστρο της Λεχ Πόζναν ο Καμπρέρα
Καραπατάκης: Καιρός η ΑΕΚ να κατακτά τίτλους, θα έχουμε πολλές στη συνέχεια
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάλυση του Προέδρου για τον τελικό κυπέλλου και τα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έφθασε στην κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ κερδίζοντας την Πάφο στη ρωσική ρουλέτα
Η ιστορία με τους 82 τελικούς κυπέλλου σε αριθμούς
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού ο Αλομέροβιτς
Το πάρτι στην Αρένα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-Σε πελάγη ευτυχίας ο Καραπατάκης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην ΑΕΚ-Στον ουρανό το τρίτο τρόπαιο των Λαρνακέων