Ζε Ελίας-«Σε πολύ κατάσταση ο Ραφίνια, λεπτομέρειες για Ολυμπιακό»

 Ο Ζε Ελίας αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό (2000/03) κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα ενώ βίωσε μοναδικές στιγμές στον Πειραιά. Πλέον ακολουθεί καριέρα τηλεσχολιαστή στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος χαφ με αφορμή το φλερτ του Ολυμπιακού με τον 35χρονο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο και πρώην της Μπάγερν, Ραφίνια μίλησε στο gazzetta.gr για τα τελευταία νέα που έρχονται από την «Χώρα του καφέ», ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση του.

«Δεν ξέρω εάν τελικά συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ραφίνια. Ακούω πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και αφορούν τα χρήματα. Είναι δύσκολο να πω εάν έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό ή εάν ετοιμάζεται να πάει στην ομάδα. Στην Βραζιλία πάντα σύμφωνα με τις τελευταία νέα είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ραφίνια», τόνισε αρχικά ο Ζε Ελίας κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στον ρόλο του Ραφίνια στην Φλαμένγκο.

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Ραφίνια και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Φλαμένγκo, η οποία διαθέτει 11 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά την ηλικία του. Η διαφορά τις Φλαμένγκο με τις άλλες βραζιλιάνικες ομάδες τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη.

Φέτος βέβαια δεν θα είναι το ίδιο γιατί οι αντίπαλοι της Φλαμένγκο έχουν μάθει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και είναι πιο προβλέψιμη. Ο Ραφίνια είναι εξαιρετικός από τα δεξιά, διαθέτει τεράστια εμπειρία με σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η ποιότητα του είναι δεδομένη. Επαναλαμβάνω βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Μεντιλίμπαρ: Σεβόμαστε την Άστον Βίλα αλλά ήρθαμε για θετικό αποτέλεσμα
Στο Μπέρμιγχαμ με ένα ερυθρόλευκο όνειρο τρελό o Ολυμπιακός
«Παρακαλούσα για μεταγραφές... Έφτασα σε σημείο να υποκλέψω την έγκριση του Γιοβάνοβιτς»
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Έξαλλος ο Ιωαννίδης με οπαδό που τον έβρισε-«Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι που παίζω με 6 ενέσεις;»
Φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα-Σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Καθυστέρησε έντεκα λεπτά να αρχίσει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λόγω ενός πανό